flames of water 22

Flames of Water | Nederland

Flamesofwater.nl organiseert in Nederland watershows met heel veel water, licht in alle kleuren, spannende muziek en vaak een lasershow of een vuurshow. Deze watershows zijn erg spectaculair en maken grote indruk op ieder publiek.

Gerrie Enninga is de vertegenwoordiger van Flames of Water in de Benelux.
Hij geeft adviezen en zal uw aanvraag verzorgen door deze tot in de puntjes uit te werken.

Een Flames of Water show is geschikt voor kleine en grote evenementen. Een watershow heeft in principe dezelfde impact als een centraal georganiseerd vuurwerk. Alleen dan veel milieubewuster, zonder afval en zonder luchtvervuiling.

Gerrie Enninga gaat graag met u in gesprek over de talloze mogelijkheden van de Flames of Water watershows. Hij is al heel wat jaartjes ondernemer die zich daarnaast graag bezighoudt met zijn eigen hobbies en passies. Het organiseren van unieke en bijzondere evenementen is zijn grote passie.

Zijn motto is : De show moet wel perfect zijn, anders doe ik het niet. Hij gaat altijd voor de volle 200%.

Gerrie is een rasechte ondernemer en heeft een eigen bedrijf in Klazienaveen.
(Zonlicht.nl & Zonlichtvliegers.nl)

Meer dan 30 jaren geleden is hij begonnen met het organiseren van een jaarlijks terugkerend vliegerfestival in Emmen ( www.s-v-e.nl ) Later gevolgd door nog enkele andere vliegerfestivals in binnen- en buitenland.

Vanaf 2016 verlichten we bomen of een compleet park met allerlei gekleurde professionele led lampen. Dat geeft een sprookjesachtig effect met veel sfeer. Dat kan met de inzet van speciale professionele led lampen samen tot wel 20.000 watt.

In 2019 zijn we begonnen met een jaarlijks terugkerend fantasy festival in het Rensenpark te Emmen. Een festival met sprookjes, veel kostuums, live optredens en vele marktkramen. Dit jaar organiseren wij een sensationele Flames of Water watershow op zaterdag 13 juni 2020 (www.fableandfantasy.nl)

De watershows van Flames of Water organiseren we sinds 2015 vooral in Nederland.
Flames of Water heeft de grootste mobiele watershow van Europa en kan op het water, op vlakke ondergronden of zelfs in een hal uw publiek volledig overrompelen met sensationele visuele aspecten en spetterende muziek. Meer informatie hierover vindt u op VOORBEELDEN CONSTRUCTIES.

Heeft u interesse en wilt u met Gerrie Enninga in gesprek?
Aarzel niet langer en neem CONTACT op.

Translate »